Hoi, ik ben Cor ik zorg er voor dat jullie veilig, zelfstandig en vlot leren rijden. Mijn visie voor deze rijschool is dan ook:

“Automobilisten opleiden tot zelfstandige chauffeurs die bewust de goede verkeerskeuzes maken” Instructeurs die jou kunnen helpen om op een veilige zelfstandige wijze te leren autorijden.

Als rijstudent wil je natuurlijk wel enige zekerheid hebben van slagen, gelukkig behoren wij met onze rijschool VZVR al meer dan 19 jaar bij de hoogste slagingspercentages van rijscholen en rijopleidingen in Zaanstad. Wij hebben altijd een slagingspercentage van rond de 80%.

Door een goede rijopleiding, met inzet van een beetje huiswerk en filmmateriaal, krijg je een maximale voorbereiding voor jouw zelfstandige verkeersdeelname en is ook jouw kans om de eerste keer te slagen groot. We hebben al X jaar ervaring in het opleiden van kundige en verantwoordelijke automobilisten en zouden graag kennis met jou maken om ook jou veilig de weg op te laten gaan.

Ook wanneer er beperkingen zijn, bijvoorbeeld autisme, ADD, ADHD, Dyslexie kunnen wij jou goed begeleiden. Tevens is er, wanneer dat nodig is, de mogelijkheid om voor het faalangst-examen te gaan, die het CBR-bied.

Wil je eerst even telefonisch kennismaken en heb je misschien nog vragen die niet op de website worden beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!