Wij zijn:  Cor en Jesse. Werkzaam bij autorijschool vzvr Zaandam

Wij zijn er om samen met jou te zorgen dat jij op de juiste wijze leert autorijden.

Dan wil je wel enige zekerheid van slagen hebben.
De slagingspercentages van Autorijschool VZVR behoren al meer dan 17 jaar bij de hoogste slagingspercentages in Zaanstad.

Door een gedegen rijopleiding, met inzet van prima huiswerk en filmmateriaal, krijg je een maximale voorbereiding voor jouw zelfstandige verkeersdeelname en is ook jouw kans om de eerste keer te slagen groot.

Van iedere cursist houden wij een instructiekaart bij. Zo weten u en wij hoe ver we gevorderd zijn en wat er nog moet gebeuren op weg naar het examen. Zelf krijgt u een leskaart waar alle afspraken op aangeven worden.I

Dit is onze visie:  “Chauffeurs opleiden die zichzelf bewust leren maken wat goede keuzes zijn.”
Ben je van mening dat leren auto rijden vanuit deze visie en mentaliteit geen prioriteit heeft, dan zijn wij wellicht niet de goede keus voor jou.

De lessen worden duidelijk uitgelegd en er word gekeken hoe je zelf het beste leert.

Vergissingen te durven maken om daarvan bewust te leren is daarin belangrijk.

Wanneer er in een volgende les een nieuw element van de opleiding behandeld gaat worden krijg je informatie hierover mee zodat je jezelf hierop alvast kunt voorbereiden. Het stelt je in staat om al voorbereid de volgende stap te gaan nemen.
Het plezier van het leren autorijden word hierdoor aanzienlijk vergroot. Hier haal je dan ook zelf heel veel voldoening uit en “zichtbare vooruitgang”.

Ook wanneer er beperkingen zijn, bijvoorbeeld autisme, ADD, ADHA, Dyslexie, laten wij, in tegenstelling tot veel rijscholen, het niet afweten vanwege een mogelijk “risico” op een lagere vermelding van slagingspercentage bij het CBR. Tevens is er, wanneer dat nodig is, de mogelijkheid gebruik te gaan maken van het faalangst-examen, die het CBR bied.

Like” de VZVR pagina van Facebook en vind personen die al eerder gereden hebben bij VZVR.