Hoi, ik ben Cor ik zorg er voor dat jullie veilig, zelfstandig en vlot leren rijden. Mijn visie voor deze rijschool is dan ook:

“Jullie opleiden tot zelfstandige chauffeurs die bewust de goede verkeerskeuzes kunnen maken”

Als rijstudent wil je natuurlijk wel enige zekerheid hebben van slagen, hiervoor behoord VZVR al meer dan 19 jaar bij de hoogste slagingspercentages van rijscholen en rijopleidingen in Zaanstad. Wij hebben altijd al een slagingspercentage ruim boven het examenlocatie gemiddelde.

Door een goede rijopleiding, met inzet van zinvol huiswerk en filmmateriaal, krijg je een maximale voorbereiding voor jouw zelfstandige verkeersdeelname en is ook jouw kans om de eerste keer te slagen groot. We hebben al bijna 20 jaar ervaring in het opleiden van kundige en verantwoordelijke automobilisten en zouden graag kennis met jou maken om ook jou veilig de weg op te laten gaan.

Ook wanneer er beperkingen zijn, bijvoorbeeld angsten bv na een eerder ongeval, autisme, ADD, ADHD, Dyslexie kunnen wij jou goed begeleiden. Tevens is er, wanneer dat nodig is, de mogelijkheid om voor het faalangst-examen te gaan, die het CBR-bied.

Wil je eerst even telefonisch kennismaken en heb je misschien nog vragen die niet op de website worden beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

woman-and-man-with-checklist-driving-school-78XWWYU.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed