Wij zijn:  Cor en Jesse. Werkzaam bij autorijschool vzvr Zaandam

Instructeurs die jou kunnen helpen om op een veilige zelfstandige wijze te leren autorijden.

Dan wil je wel enige zekerheid van slagen hebben.
Het slagingspercentage van Autorijschool VZVR behoort al meer dan 19 jaar bij de hoogste slagingspercentages in Zaanstad.

Door een uitgekiende rijopleiding met inzet van prima huiswerk, waaronder filmmateriaal, krijg je van ons een maximale voorbereiding om een zelfstandige chauffeur of chauffeuse te worden. Dit zorgt tegelijkertijd dat de kans om de eerste keer te slagen echt groot is.

Dit is onze visie:  “Chauffeurs/chauffeuses opleiden die bewust leren de juiste keuzes te gaan maken.”
Ben je van mening dat leren auto rijden vanuit deze visie en mentaliteit ook de jouwe is, dan is Autorijschool VZVR uit Zaandam wellicht de juiste keus voor jou. De lessen worden duidelijk door ons uitgelegd en we gaan samen kijken hoe jij zelf het beste leert. Vergissingen te durven en mogen maken en daarvan bewust te leren is daarin belangrijk. Wij zijn er om jou te ondersteunen terwijl jij jezelf het rijden eigen gaat maken.
Het plezier van het leren autorijden word hierdoor aanzienlijk vergroot. Hier haal je dan ook zelf heel veel voldoening uit en “zichtbare vooruitgang”. Ook wanneer je bijvoorbeeld autisme, ADD, ADHA hebt of dyslectisch bent ben je bij ons op het juiste adres.

Like” de VZVR pagina van Facebook en vind personen die al eerder gereden hebben bij VZVR.