Wij zijn Cor, en Giel in opbouw.

Je autorijbewijs halen?

Dan wil je wel enige zekerheid van slagen hebben.

De slagingspercentages van Autorijschool VZVR behoren al meer dan 15 jaar bij de hoogste slagingspercentages in Zaanstad.

Door een gedegen rijopleiding, met inzet van prima huiswerk en filmmateriaal, krijg je een maximale voorbereiding voor jouw zelfstandige verkeersdeelname en is ook jouw kans op de eerste keer slagen groot.

 

 

Vooropstaat dat je jezelf moet gaan leren autorijden. Dat kan geen enkele instructeur voor jou doen. Die kan je aangeven wat er geleerd moet worden, hoe jij het best kunt leren. Wat je daar ook allemaal voor kunt doen, vooral ook buiten de auto om en aangeven hoe je heel oplettend kunt zijn wanneer je op straat bent en hetgeen je tijdens de les aangeboden krijgt daarbij kunt toepassen.

Daarbij word degene die het meest tijd steekt om de theorie (de spelregels) echt eigen te maken, wanneer je buiten op straat bent, veel zelfbewuster en ontwikkeld een groter zelfvertrouwen met het leren om de juiste beslissingen te nemen achter het stuur van de auto. Het maakt je resoluter in je optreden en dat gaat zijn vruchten opleveren en daardoor ook echt besparen op het aantal rijlessen die nodig zijn.

De theorie verschaft je namelijk de kennis en inzicht die onontbeerlijk zijn om een goede chauffeur te worden.

 

Om die doelstelling te kunnen bereiken werken wij met een instructiekaart. Je vooruitgang is dan ook altijd te zien. Ook waar je nog in kunt verbeteren. Doel blijft een chauffeur te worden die altijd weer veilig thuis komt. En het liefst met een hele auto.

Waar bij je ook leert begrijpen dat je ook anderen veilig thuis wilt laten komen.

Leren niet naar je spiegels te moeten kijken, maar echt daarin te willen zien om zéker te weten of kan wat je wilt gaan doen. Dat is een enorm verschil.

 

De juiste mentaliteit aanleren om veilig te willen rijden.

Je gaat hierdoor ook leren om het verkeer om je heen "te leren lezen".

Dat gaat je in staat stellen om fouten of onveilig gedrag van anderen te herkennen om adequaat te kunnen reageren.

Je houd hiervoor een vaste instructeur. Dat ben ikzelf (Cor), of Giel in opbouw. 

 

Dit is onze visie:  "Chauffeurs opleiden die zichzelf bewust leren maken wat goede keuzes zijn."

Ben je van mening dat leren auto rijden vanuit deze mentaliteit en visie

geen prioriteit heeft dan zijn wij wellicht niet de goede keus voor jou.

 

 

De lessen worden duidelijk uitgelegd en er word gekeken hoe je zelf het beste leert. Durf vergissingen te maken om daarvan nog bewuster te leren is daarin belangrijk. 
Wanneer er de volgende les een nieuw element van de opleiding behandeld gaat worden krijg je informatie hierover zodat je jezelf hierop alvast kunt voorbereiden.
Het plezier van het leren autorijden word hierdoor aanzienlijk vergroot.
Hier haal je dan ook zelf de grootste voldoening uit Namelijk "zichtbare vooruitgang".
Kiezen om alleen maar te wachten op de volgende les is dan ook niet erg handig.
Ook wanneer er beperkingen zijn, bijvoorbeeld autisme, ADD, ADHA, Dyslexie, laten wij, in
tegenstelling tot veel rijscholen, het niet afweten vanwege een mogelijk "risico" op een lagere vermelding van slagingspercentage bij het CBR. Tevens is het wanneer dat nodig is gebruik maken van het faalangst-examen die het CBR bied.

 

"Like" de VZVR pagina van Facebook en vind personen die al eerder gereden hebben bij VZVR.